NU & FKN

Café Nutid er skabt af Folkekirkens Nødhjælp og deres ungdomsorganisation Nødhjælpens Ungdom. På denne side kan du læse lidt om de to organisationer og deres relation til Café Nutid.

Folkekirkens Nødhjælp (FKN)

FKN er en humanitær organisation, hvis formål er at yde støtte til verdens fattigste. Især kampen mod sult er en af mærkesagerne. FKN har rødder i den danske folkekirke men hjælper dem, der har allermest brug for det uanset tro, race, køn og politisk overbevisning. Du kan læse mere om Folkekirkens Nødhjælp her.

Nødhjælpens Ungdom (NU)

Café Nutid er en del af NU som er FKN’s ungdomsorganisation. NU består af unge frivillige som søger at skaffe penge til og skabe opmærksomhed omkring bekæmpelsen af sult blandt verdens fattigste. Det gør NU gennem kampagner og aktiviteter, hvoraf Café Nutid er en af dem. Du kan læse mere om Nødhjælpens Ungdom her.

Café Nutids relation til FKN og NU

Al overskuddet fra Café Nutid går til Folkekirkens Nødhjælps arbejde. Café Nutid arbejder inden for rammerne af FKNs værdier, nemlig et kristent menneskesyn om lige rettigheder til alle. Vi har frivillige og gæster af alle aldre, køn, racer og religioner.
 
 facadekys