GENERELT OM EVENTS

Events i Café Nutid 
Fri Scene: Hver anden fredag inviterer vi alle med noget på hjerte til at spille og synge med vores husorkester. Kom og nyd en øl mens du lytter eller indtag selv scenen, hvis du har lyst. Skriv til musik@cafenutid.dk for at høre mere, hvis du har lyst til at optræde, eller tag fat i en af vores frivillige på aftenen.
Koncerter: Vi afholder jævnligt koncerter på vores scene i kælderen på Café Nutid. Her er plads til både jazz, rock, soul, indie, pop, singer songwriters og meget andet. Kunne du tænke dig at give en koncert i Café Nutid, så kontakt os på musik@cafenutid.dk.
Dans: To fredage om måneden byder vi op til dans i Café Nutids kælder. Både nybegyndere og øvede er velkomne, så kridt danseskoene og kom forbi til nogle hyggelige timer. Der undervises i jive/lindyhop og balboa swing.
Kunst: Væggene i Café Nutid dekoreres ofte med kunstværker af forskellige art i forbindelse med ferniseringer og udstillinger. Kunne du tænke dig at vise dine værker frem i caféen, så kontakt event@cafenutid.dk.
Quiz: En gang om måneden har vi vores helt egen nutidsquiz. Saml et holde af op til 5 gode venner, studiekammerater eller kollegaer og kom til quiz på Café Nutid. Der er gode præmier på højkant!
Andet: Kunne du tænke dig at afholde et offentligt event såsom et foredrag, oplæsning, debat eller andet i Café Nutid, så kontakt vores eventteam på event@cafenutid.dk.
   
 hygge1